Dj Γάμου- Τιμές

Είναι λογικό ο παράγοντας τιμή να παίζει σημαντικό ρόλο στην αναζήτησή σας για οποιαδήποτε παροχή η προϊόν ψάχνετε να βρείτε στο ίντερνετ, ακόμα και αν δεν έχει να κάνει με το γάμο σας αλλά για κάτι άλλο που δεν έχει καμία σχέση. Εμείς εδώ θα σας εξηγήσουμε με απλά λόγια τι ακριβώς πληρώνετε όταν πληρώνετε ένα dj για Γάμο. Αναρωτιούνται μερικοί « Μα καλά 400 και 500 ευρώ για 8 ώρες τι είναι γιατρός ? » Απάντηση: Κατά κάποιο τρόπο ΝΑΙ είναι γιατρός…. Είναι αυτός που θα κάνει καλά εσάς και άλλα 300 άτομα και θα τα σηκώσει για χορό μετά από 3 πιάτα φαγητό… Είναι αυτός που θα πάρει στις πλάτες του τη συνολική εικόνα της εκδήλωσης, γιατί όπως γνωρίζετε ένα επιτυχημένο γλέντι συνεπάγεται με επιτυχημένη βραδιά Γάμου γενικότερα…. Επίσης είναι αυτός που θα κάνει την βραδιά σας να μείνει αξέχαστη σε εσάς και στους καλεσμένους σας. Κανένας δεν θα θυμάται τον στολισμό, τα νύχια, το φαγητό, τα ποτό κλπ. Αυτό που έχουν να  θυμούντε όλοι είναι ότι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης!
Θα διαχειριστεί τη βραδιά του Γάμου σας με τη σοβαρότητα που της αξίζει, χωρίς να κάνει επιπόλαιες κινήσεις (Άσκοπες αλλαγές και επιλογές τραγουδιών για να ικανοποιήσει μεμονωμένα άτομα και περιστατικά προκαλώντας φαινόμενα…. άδειας πίστας) Θα απαντάει με ευγένεια σε όλους κάθε φορά που θα του λένε «Αδερφέ να φέρω ένα CD από το αμάξι να το βάλουμε να γίνει Χαμός…..» Θα κρατάει τη ψυχραιμία του όταν η πίστα θα έχει 150 άτομα να χορεύουν ξέφρενα και κάποιος θα γυρνάει τα χέρια του στον αέρα σαν τροχονόμος για να του πει από μακριά να αλλάξει τραγούδι επειδή δεν αρέσει σε αυτόν τον ίδιο… Θα ματώσει…. να κρατήσει το γλέντι του Γάμου σας όσο το δυνατόν περισσότερο ακόμα και όταν θα έχετε μείνει εσείς και 20 φίλοι σας και θα αντιμετωπίζει τη πίστα ως γεμάτη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και δε θα ρίχνει το πρόγραμμα σκόπιμα «για να τελειώνουμε……..» Θα πετύχει να συνδυάσει της προσωπικές σας επιλογές με τη δική του φρεσκάδα και εμπειρία για να δημιουργήσει ένα μουσικό πρόγραμμα ξεχωριστό που δεν θα δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να σκεφτεί «ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ»
ΤΕΛΟΣ , ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ dj ΓΑΜΟΥ που θα αναλάβει το πάρτι του γάμου σας δεν πληρώνεται μόνο για τις 10 ώρες που θα παρευρεθεί στο γάμο σας… ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Εργάζεται καθημερινά 2-3 ώρες για να φτιάξει και να ενημερώσει τις λίστες του. Έχει στη πλάτη του τουλάχιστον 15-20 χρόνια εμπειρίας ως dj με ότι αυτό συνεπάγεται… Ανανεώνει τον εξοπλισμό του με κονσόλες και υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας συνεχώς για να μπορεί να αποδίδει στη δουλειά του καλύτερα. Διαθέτει σημαντικά χρηματικά ποσά για ρουχισμό ώστε να έχει τη κατάλληλη εμφάνιση σε ένα χώρο δεξιώσεων. Την προηγούμενη και την επόμενη μέρα δε θα μπορεί να εργαστεί αν ο Γάμος σας είναι σε κάποιο μέρος Γαμήλιου προορισμού (Destination wedding) και όταν θα έχει ξεκουραστεί τη Δευτέρα θα πρέπει να περιμένει μέχρι την άλλη εβδομάδα για να ξαναπάει για εργασία.
Για αυτά και άλλα πολλά λοιπόν ο επαγγελματίας Dj έχει μια τιμή ανάλογη των περιστάσεων όπως έχει και ο φωτογράφος, το κομμωτήριο κλπ.  
Στην ωραιότερη στιγμή της ζωής σας απλά εμπιστευτείτε την διασκέδασή σας σε έμπειρα χέρια. 
Εμείς εδώ στην  B&S είμαστε εδώ για να ετοιμάσουμε την διασκέδασή σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω σας. 
Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο!
     15  2022 - 1227